معرفی کتابخانه

 

 

کتابخانه‌ی مرکزی دانشکده‌ی علوم پزشکی امام جعفر صادق (ع) از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را آغاز نموده است. این کتابخانه هم اکنون با مساحتی بالغ بر 230 متر مربع در طبقه هم کف ساختمان آموزش دانشکده می باشد. کتابخانه مرکزی با منابع اطلاعاتی معتبری بالغ بر 6600 عنوان کتاب فارسی و 102 عنوان کتاب لاتین و نیز امکان دسترسی به بانک‌های اطلاعاتی و جدیدترین ژورنال‌های مربوطه در رشته‌های حوزه پزشکی و پیراپزشکی ارائه خدمات نموده است .
 
در این کتابخانه رده‌بندی کتاب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های حوزه پزشکی، پیراپزشکی و علوم وابسته به آن براساس فهرست نویسی کتابخانه ملی پزشکی آمریکا (NLM) و کتاب های غیرپزشکی براساس رده بندی کتابخانه کنگره آمریکا (LC) می باشد.
این کتابخانه مجهز به نرم افزار کتابخانه‌ای کوها می‌باشد. با ورود به پورتال http://elib.gerums.ac.ir کلیه اعضا می‌توانند، تمامی فرایند عضویت، جستجو را بصورت اینترنتی انجام دهند.
 
کتابخانه مرکزی دانشکده علوم پزشکی گراش با توجه به امکانات موجود برآن است ضمن ایجاد محیطی مناسب، به ارائه خدمات مفید به کاربران و جلب رضایت آن‌ها و همچنین استمرار این خدمات در کتابخانه بپردازد و در زمینه علوم پزشکی و سایر موضوعات مرتبط به جامعه مراجعه کننده اطلاعات موردنیاز را به نحو احسن ارائه نماید.

این کتابخانه دارای دو سالن مطالعه با تعداد ۴۴ صندلی و دو سالن کامپیوتر با تعداد ۲۰ عدد رایانه جهت استفاده‌ی اساتید و دانشجویان با امکان اتصال به شبکه wifi دایر می‌باشد.

جامعه استفاده کننده کتابخانه مرکزی: ، اساتید، پرسنل و همچنین کادر آموزشی بالینی بیمارستان نیز شامل می‌شود.

مراجعان اجازه ورود به مخزن و دسترسی و تماس مستقیم با کتاب‌ها را دارند.(مخزن باز)

هدف کتابخانه تامین محیطی مناسب جهت مطالعه و تحقیق تمامی اعضای کتابخانه در کوتاه‌ترین زمان و مفیدترین شرایط ممکن می‌باشد.

 

معرفی جامعه استفاده کننده :

  • اعضا هیات علمی دانشکده
  •   دانشجویان مقطع دکترای عمومی، کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی
  • اعضا پرسنل بالینی بیمارستان و دانشکده علوم پزشکی

 

هدف :

  • تامین محیطی مناسب جهت مطالعه و تحقیق تمامی اعضای کتابخانه
  •  گردآوری، نگهداری و سازماندهی مواد و منابع نوشــتاری و غیر نوشــتاری 
  • کمک به محققین جهت دستیابی به اطلاعات مورد نیاز از طریق همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی و کتابخانه های دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور
  • شناسایی نیاز اطلاعاتی کاربران
  • اطلاع رسانی در خصوص تازه های منابع اطلاعاتی
  • به‌ روز رسانی و تولید محتوا پورتال کتابخانه

 

چشم انداز :

با توجه به رشد روزافزون رشته ها ، مقاطع تحصیلی و تعداد دانشجویان، ایجاد تحول و گسترش امکانات در خدمات و فضای کتابخانه، امری اجتناب ناپذیر است. لذا کتابخانه دانشکده پزشکی به منظور افزایش رضایت مندی کاربران، در صدد بهبود مستمر خدمات و افزایش فضاهای فیزیکی تعریف شده جهت کتابخانه می باشد.

 

 

شماره استاندارد بین‌المللی کتابخانه مرکزی دانشکده (شابکا):

IR-208930002